Branza de burduf, toba si vinurile romanesti, degustate de parlamentarii europeni
Branza de burduf, toba si vinurile romanesti, degustate de parlamentarii europeni
31 Mar, 2008 00:00
ZIUA de Constanta
887
Marime text
Parlamentarii europeni vor avea posibilitatea, in perioada 31 martie - 2 aprilie, sa deguste cateva din cele mai apreciate soiuri de vinuri romanesti, alaturi de savuroase produse alimentare traditionale romanesti. "Branza de burduf, toba, slaninuta afumata, ghiudemul vor fi timp de trei zile gustarea preferata a europarlamentarilor. Degustarile sunt parte a evenimentului , initiat de europarlamentarul roman Constantin Dumitriu (PPE-DE, PDL), membru al Comisiei de Agricultura a Parlamentului European", se arata intr-un comunicat al europarlamentarului roman, remis duminica agentiei MEDIAFAX.
Conform sursei citate, la deschiderea oficiala a evenimentului, luni seara, vor participa Joseph Daul, presedintele grupului PPE-DE din Parlamentul European, Leonard Orban, comisar european pentru Multilingvism, Dacian Ciolos, ministrul roman al Agriculturii, si membrii Comisiei de Agricultura din Parlamentului European. "AgRO-Romania. Traditii si recunoastere" se va desfasura in holul Parlamentului European, la Bruxelles. Evenimentul este organizat in colaborare cu Ministerul Agriculturii, Patronatul National al Viei si Vinului si Asociatia Romana a Carnii.
Scris de: {autor}MFX{/autor}
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii