Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 Decembrie la Năvodari (video)

ro

02 Dec, 2010 00:00 2091 Marime text
petrecere_navodari1.jpgÎn ciuda vremii nefavorabile sute de năvodăreni s-au adunat în centrul oraşului ca să participe la sărbătoarea dedicată zilei naţionale. Manifestarea a inclus defilări militare, depunere de coroane în cinstea eroilor şi nu au lipsit nici vinul fiert şi nici fasolea cu ciolan.

Ca în fiecare an, năvodărenii au sărbătorit 1 Decembrie aşa cum se cuvine. Chiar dacă vremea a fost nefavorabilă, sute de oameni s-au strâns în centrul oraşului. Nu au lipsit de la manifestări vinul fiert şi fasolea cu ciolan, dar nici defilarea militarilor sau depunerea solemnă de coroane. Sărbătoarea a fost competată cu un spectacol oferit de un grup de elevi.
Prezent la manifestările din Năvodari, prefectul judeţului Constanţa, Claudiu Iorga-Palaz a ţinut să le ureze românilor un sincer La mulţi ani de ziua noastră. Reprezentantul Guvernului a avut parte şi de o surpriză făcută de primarul Nicolae Matei. Veteranii de război din Năvodari au primit din partea primarului diplome şi stimulente financiare în semn de apreciere pentru devotamentul lor faţă de ţară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii