Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pune piatra de temelie la Căminul Cultural Agigea

ro

05 May, 2011 02:50 3019 Marime text
Agigea_Cristian_Carjaliu_010.jpgLa Agigea are loc astăzi ceremonia de inaugurare a lucrărilor la căminul cultural.

Primarul comunei Agigea, Cristian Cîrjaliu, precizează prin intermediul unui comunicat de presă că astăzi se va pune piatra de temelie la aşezământul cultural. La evenimentul ce va avea loc începând cu ora 11.00 vor fi prezenţi, pe lângă primarul Cîrjaliu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, vicepreşedinţii CJC Cristian Darie şi Cristinel Dragomir şi cetăţenii de onoare ai comunei - Mihai Daraban preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa şi colonelul Vasile Vreme - locţiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată „Mărăşeşti" Constanţa. Nu vor lipsi de la ceremonia de inaugurare a lucrărilor membrii Consiliului Local Agigea şi reprezentanţii instituţiilor publice de pe plan local.

De precizat că de ridicarea căminului cultural se va ocupa SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, subordonat Consiliului Judeţean Constanţa, care a alocat fondurile necesare ridicării acestei investiţii. Într-o ediţie anterioară relatam că valoarea estimată a lucrărilor de edificare a aşezământului cultural a fost de 1.916.525 lei fără TVA.

Căminul va fi amplasat în parcul ce se va amenaja vizavi de Primărie, mai exact pe terenul liber de la intersecţia DN 39 cu DN 38, şi va avea o capacitate de 190 de persoane. Clădirea va include un spaţiu pentru bibliotecă, dar şi încăperi anexe repartizate pentru activităţi culturale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii