Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie pe criză la Confort Urban indicatoare rutiere de aproape un milion de lei (document)

ro

07 Apr, 2011 02:03 2254 Marime text
achizitie_indicator_rutier.jpgSC Confort Urban SRL, societatea Primăriei Constanţa, a scos la mezat un contract de aproape un milion de lei cu tot cu TVA, pentru achiziţionarea a câteva sute de indicatoare rutiere şi elemente de semnalizare rutieră.

Mai exact, Primăria, prin Confort Urban, este dispusă să folosească 80.500 de lei fără TVA pentru achiziţia celor necesare semnalizării, cu mult mai puţin comparativ cu anul trecut, când municipalitatea a dat 157.992 de lei fără TVA, contract predat către Vesta Investment SRL din Otopeni. Acest contract s-a derulat şi în 2009. La acel moment, primăria predase contractul pentru suma de 207.042 de lei fără TVA către SC Osimo Com SRL, o firmă din Ilfov care s-a ocupat şi în 2008 de contractul privind furnizarea de indicatoare rutiere de circulaţie şi de orientare contra sumei de 201.923 de lei fără TVA.

Faza finală a licitaţiei este una electronică, iar garanţia de participare la licitaţie este de 1.000 de lei.

Contractul urmează a se derula până la finele anului, putând fi prelungit cu maxim patru luni. Societăţile interesate trebuie să prezinte rezultatul exerciţiului financiar, cifra de afaceri pe ultimii trei ani şi bilanţul contabil vizat la 31 iunie 2010. Potrivit datelor caietului de sarcini, indicatoarele şi stâlpii pentru susţinerea indicatoarelor se vor confecţiona din ţeavă de oţel. De asemenea, pentru stâlpii de susţinere se solicită o durată de viaţă garantată de doi ani. Agenţii economici îşi pot depune ofertele până pe 18 aprilie, ora 10.00, deschiderea acestora având loc în aceeaşi zi, de la ora 12.00, la sediul Confort Urban din Piaţa Ovidiu.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii