Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adevaratul motiv al lui Banias in excluderea lui Mironescu

ro

13 Aug, 2010 02:08 2398 Marime text
cap_8.jpgPropunerea lui Banias de excludere din partid a celor doi colegi de laConstanţa a fost omisă de către conducerea de la centru. A fost cumva un joc deimagine a lui Mircea Banias?

În acelaşi moment în care Mircea Banias,preşedintele PDL Constanţa, mergea la Bucureşti cu contestaţia alegerilor de lamunicipiu, acestea fiind câştigate de Maria Stavrositu, şeful PDL a mai propusşi altceva. Senatorul Banias dorea ca Laurenţiu Mironescu şi Florian Constantinsă nu mai facă parte dintre democrat-liberalii constănţeni. La acea vreme, cândpropunerea de excludere era încă fierbinte, subiectul făcea mare tărăboi. Acum,nimeni nu mai ştie nimic, de parcă s-a stins un mic foc de paie. „Eu nu ştiunimic despre excluderea mea din partid. Nu am auzit să se fi luat vreodată îndiscuţie acest subiect în cadrul Biroului Politic Naţional (BPN)", a declaratFlorian Constantin. Fostul deputat Laurenţiu Mironescu este iritat ori de câteori este întrebat despre excludere. „Nu vreau să aflu niciodată ce şi-a doritBanias cu acea propunere. Nici nu mă aşteptam cumva ca cei de la Bucureşti sădiscute excluderile. Deocamdată, organizaţia de la Constanţa este pusă subsupravegherea unei comisii regionale a PDL, ceea ce este foarte bine", a spusLaurenţiu Mironescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un constantean 13 Aug, 2010 18:13 Mironescule! cand ma uit la tine imi aduc aminte de ce comentariu ai facut cand te-a intrebat "ce ai facut in alegeri?" HIHIHI
  • Popescu ionel 13 Aug, 2010 08:31 Decizia forumului pdl-ist national a fost clar pentru toata lumea (numai pentru Mironescu si Stavrositu nu!). "Se anuleaza deciziile luate de ccl in data de 05 iunie si se revine la vechia forma a bpl..." Sa lasam vrajelile astea cu supraveghetori si supraveghiati. Organizatia se confrunta cu multe alte probleme....Florian Constantin!; intra-ti repede in atributii si convoaca o sedinta de bpl(de care vrei tu ordinara sau nu)ca vrem si noi aia "ïncorectii" sa auzim o dare de seama cu ce mai e pe acolo...in ultimile 6 luni. Te sfatuiesc sa te cam grabesti.