Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:27 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP a demarat licitaţia pentru soft Toţii votanţii vor fi incluşi în Registrul Electoral

ro

11 Apr, 2011 01:32 1014 Marime text
Ne pregătim de alegeri. Autoritatea Electorală Permanentă a demarat procedura de achiziţie pentru realizarea sistemului informatic al Registrului Electoral.

Registrul electoral este o bază de date centralizată, în care sunt înscrişi toţi cetăţenii români cu drept de vot, inclusiv cei cu domiciliul în străinătate, care au împlinit vârsta de 18 ani.
Înregistrarea cetăţenilor cu domiciliul în străinătate se va face pe baza evidenţei existente la Direcţia Generală de Paşapoarte din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. De altfel, AEP a anunţat încă de anul trecut că până în 2012 trebuie să implementeze Registrul Electoral - o aplicaţie complexă care va permite crearea şi gestionarea bazei de date cu toate persoanele cu drept de vot din România.

Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, pentru realizarea sistemului informatic al Registrului Electoral se va încheia un acord cadru pe o perioadă de 31 de luni. Valoarea estimată a contractului este de 12.276.219,2 lei fără TVA. Deschiderea ofertelor pentru acest contract este programată să aibă loc pe 26 mai, începând cu ora 18.00. Criteriul de atribuire a contractului va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul va conta 40%, iar componenta tehnică (referitoare la caracteristici calitative, tehnice sau funcţionale) 60%.

Ofertanţii vor trebui să prezinte lista principalelor prestări de servicii în ultimii trei ani, dovada implementării în această perioadă a unui contract de realizare a unor sisteme informatice similare la nivel naţional, a cel puţin unui proiect informatic privind livrarea unui portal şi a cel puţin unui proiect care a inclus o componentă de prelucrare şi centralizare a datelor şi editare de rapoarte. Valoarea cumulată a celor trei contracte menţionate anterior va fi de minim 5.600.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii