Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:17 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri în filiala locală George Gima, noul președinte al filialei municipale USR Constanța

ro

14 Jul, 2024 07:43 699 Marime text


Adunarea Generală a USR Constanța, convocată în cursul zilei de 13 iulie, a decis cu un număr de 205 de voturi din totalul de 344 de voturi că noul președinte al filialei municipale este George Gima.
 
Gima a candidat pe un loc neeligibil pe lista pentru lista candidaților Alianței Dreapta Unită pentru Parlamentul European la alegerile din 9 iunie.

George Gima a fost și consilierul personal al lui Stelian Ion, pe vremea când aceasta din urmă era ministrul Justiției.

De asemenea, tot ieri a fost votată și noua componență a Biroului Local și a Comisiei de Arbitraj.

George Gima, președintele filialei municipale: „Le mulțumesc tuturor colegilor pentru susținerea și încrederea acordate! Mă bucur că avem o echipă unită și sunt convins că acest lucru va contribui semnificativ la scorul bun pe care USR îl va obține la viitoarele alegeri.  Ne așteaptă o perioadă electorală cu multe provocări, iar mobilizarea echipei pe care de astăzi o conduc va fi exemplară".

Stelian Ion, președintele filialei județene: „Îi felicit pe George și pe noii membri din cadrul Biroului Local. Îi mulțumesc pentru toată implicarea și colegului meu, Florin Cocargeanu, cel care până astăzi a condus eficient și responsabil filiala municipală. Florin va continua să îi reprezinte pe constănțeni în Consiliul local și din toamnă și, cu siguranță, vom lucra la fel bine. George și noua echipă vor avea parte de toată susținerea și sprijinul meu, pentru că obiectivele USR nu s-au schimbat și avem de dus în continuare bătălii politice importante. Îi invit pe toți colegii ca acum, după acest scrutin intern, să ne implicăm împreună pentru a produce schimbările de care Constanța și toată țara au nevoie. Pentru asta am intrat în politică și cred că Uniunea Salvați România poate aduce această schimbare în bine."

Noua componență a Biroului Local este următoarea:

Vicepreședinți:

Cocargeanu Florin (vicepreședinte)

Brighidău Andrei (vicepreședinte)

Timofte Loredana (vicepreședinte)

Biroul Municipal:

Gorcea Adrian
Lazăr Gilda
Dumitrescu Carmen
Grama Ionuț
Popescu Cristiana
Bunghez Adriana
Ibraim Yasin
Ivan Oana
Filip Mădălina
Toma Florin
Dumitrescu Cristina

Comisia locală de arbitraj este formată din:

Avrămescu Emilian
Chițu Cosmin
Filip Gabriel


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

USR și-a desemnat candidații pentru alegerile europarlamentare. Printre ei este și un membru al organizației de la Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii