Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri în PSD Cernavodă Emilian Nicolae reconfimat președintele filialei

ro

19 Jul, 2024 11:47 212 Marime text
Organizația PSD Cernavodă și-a desemnat noua conducere a Biroului Permanent Orășenesc. La lucrările Adunării Generale a filialei Cernavodă  au fost prezenți atât senatorul Felix Stroe, președintele organizației județene dar și prim-vicepreședintele organizației, primarul de la Limanu, Daniel Georgescu.


Emilian Nicolae, președintele organizației PSD Cernavodă și candidatul formațiunii politice la alegerile din 9 iunie a.c. a fost reconfirmat președintele filialei.

Contracandidatul lui Nicolae a fost Roșu Gheorghe Cristinel.

În urma votului, Roșu Gheorghe Cristinel a obținut 35 de voturi „pentru”, iar Nicolae Emilian 127 de voturi „pentru” acesta din urmă fiind desemnat să conducă filiala în următorii ani.

Adunării Generale a Filialei Locale Cernavodă a aprobat și delegații care vor participa la Conferința Județeană a PSD din data de 22 iulie 2024.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii