Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri în PSD Constanța. Săptămâna viitoare va fi aleasă noua conducere județeană!

ro

16 Jul, 2024 11:12 332 Marime text
Social-democrații constănțeni își vor alege noua conducere săptămâna viitoare în cadrul Conferinței Județene de alegeri, după cum ne-au confirmat surse politice.

Deși până la această oră nu există un anunț oficial, este de așteptat ca senatorul Felix Stroe, președinte organizației județene să-și depună candidatura pentru un nou mandat.

Data pentru alegerea președintelui și biroului județeam PSD Constanța nu este deocamdată cunoscută, deoarece se așteaptă de la București o confirmare a prezenței la Conferința de la Constanța a mai multor lideri naționali.

Organizația PSD de la Constanța este una dintre filialele care trebuie să organizeze Conferința județeană de alegeri înaintea congresului partidului.

Partidul Social Democrat se va reuni pe 24 august într-un Congres ordinar pentru a-şi alege noua conducere şi a-şi desemna candidatul la alegerile prezidenţiale.

Alegerile prezidenţiale vor fi organizare la 24 noiembrie, turul I şi 8 decembrie, turul al II-lea, iar alegerile parlamentare la 1 decembrie.

Vom reveni.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii