Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:26 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la municipiu în maxim două luni Stavrositu şi-a neglijat colegii „din inerţie"

ro

16 May, 2011 23:52 2229 Marime text
alegeri_municipiu_Maria_Stavrositu_001.jpgA trecut şi Convenţia Naţională, a fost aleasă noua echipă de conducere a PDL, astfel că nu mai există niciun alt eveniment care să pună pe locul doi organizarea de alegeri şi la filiala municipală a PDL Constanţa.

Preşedintele organizaţiei judeţene PDL Constanţa, Gigi Chiru, a declarat că organizarea de alegeri la conducerea filialei municipale va avea loc într-o lună, cel mult două.

Surse democrat-liberale ne-au declarat că, la Convenţia Naţională a PDL ce a avut loc week-end-ul trecut la Bucureşti, actualul interimar de la municipiu, deputatul Maria Stavrositu, ar fi petrecut mai mult timp în compania reprezentanţilor de la centru decât alături de delegaţia de la Constanţa din care făcea parte. Stavrositu a preferat, aşadar, compania lui Emil Boc şi a altor lideri de la centru, neglijându-şi colegii. Aceleaşi surse au fost de părere că Maria Stavrositu ar încerca în acest mod să-şi consolideze poziţia fruntaşă la municipiu, trăgând nădejde să-şi prelungească interimatul pentru a nu mai fi nevoie de alegeri. „Nu este un principiu sănătos. Pe aceeaşi strategie a mers şi Mircea Banias şi nu i-a ieşit", au precizat sursele noastre.

Contactată telefonic, Maria Stavrositu ne-a declarat că vor avea loc alegeri la municipiu, organizate de către Comisia de Organizare şi Desfăşurare a Alegerilor (CODA). „Da, există o comisie de organizare a alegerilor - CODA - pe care eu o coordonez", a afirmat Stavrositu. Cât despre opiniile colegilor săi legate de participarea la alegerile de la Bucureşti şi intenţiile de a-şi consolida poziţia de frunte la municipiu, Stavrositu ne-a declarat doar atât: „E adevărat că nu prea am stat cu delegaţia de la Constanţa şi că am stat mai mult cu liderii de la Bucureşti. Dar am stat şi cu colegii de la Constanţa". Întrebată de ce nu a stat mai mult alături de colegii de la Constanţa, Maria Stavrositu a răspuns: „din inerţie".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ....parere 17 May, 2011 09:44 Foarte adevarat articolul dvs. Din pacate dna Stavrositu uita ca invingator este numai acela care are o echipa puternica....ori dansa nu are echipa.... crede ca da bine la imagine sa stea pe langa cei de la centru dar o cunoaste deja toata lumea si stie ca este doar o "fitilista" care dezbina pentru a stapani. Cred totusi ca la dansa nu mai functioneaza acest lucru. Pacat de tot raul pe care continua sa il faca.