Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri pentru preşedinţia USR Constanța. Deputatul Stelian Ion își depune candidatura

ro

20 May, 2023 00:00 2136 Marime text
  • Pe 10 iunie va avea loc Conferința de alegeri pentru desemnarea președintelui USR Constanța. La sediul formațiunii politice sunt așteptați să voteze 122 de delegați, dintre care 57 sunt reprezentanții organizației municipale a USR, potrivit liderului acesteia, Florin Cocargeanu
  • Începând de astăzi, 20 mai de la ora 10 și până pe 7 iunie, ora 10.00 se depun candidaturile pentru funcția de președinte al USR Constanța și pentru Biroul Județean
  • Deputatul Stelian Ion își va depune candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene iar senatorul Remus Negoi va candida pentru o funcție în Biroul Județean
  • Viitorul președinte al USR Constanța va avea potrivit statutului partidului un mandat de doi ani
 

 
 
Au trecut doi ani de la ultimele alegeri la nivelul organizației județene a USR Constanța.

Pe 10 iunie va avea loc Conferința de alegeri pentru desemnarea președintelui USR Constanța. În cazul în care nu v-a exista cvorum, alegerile se vor relua pe 11 iunie a.c.

La sediul formațiunii politice sunt așteptați să voteze 122 de delegați, dintre care 57 sunt reprezentanții organizației municipale a USR, potrivit liderului acesteia, Florin Cocargeanu.

Începând de astăzi, 20 mai de la ora 10 și până pe 7 iunie, ora 10.00 se depun candidaturile pentru funcția de președinte al USR Constanța și pentru Biroul Județean.

Viitorul președinte al USR Constanța va avea potrivit statutului partidului un mandat de doi ani.

Deputatul Stelian Ion a precizat pentru ZIUA de Constanța că își va depune candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene iar senatorul Remus Negoi a spus că va candida pentru o funcție în Biroul Județean.

Până la această oră, Dumitru Caragheorghe, consilier local și președinte în funcție al USR Constanța nu a anunțat dacă va participa la alegerile interne din luna iunie.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Alegeri pentru preşedinţia USR. Cine s-a înscris în cursă și care a fost prezența la vot la Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii