Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:23 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Altă găselniţă a CJC Lift exterior pentru Pavilionul Expoziţional

ro

21 May, 2011 03:08 1444 Marime text
lift_pavilion_Pavilionul_Expozitional.jpgChiar dacă unii ar aprecia că este o lucrare care nu constituie o urgenţă şi nici nu este extrem de necesară, cu atât mai puţin în această perioadă, autorităţile judeţene au scos la licitaţie un contract de 262.649,6 lei fără TVA pentru faza de proiectare şi execuţie a proiectului privind realizarea unui ascensor exterior la Pavilionul Expoziţional Constanţa. Pentru acest contract, autorităţile judeţene aşteaptă ofertele până la data de 2 iunie, ora 10, urmând ca în aceeaşi zi, de la ora 12.00, să aibă loc deschiderea ofertelor.

Garanţia de participare pentru această procedură de achiziţie publică este de 3.000 de lei, iar cea de bună execuţie de 5% din valoarea totală a contractului. În ceea ce priveşte termenul în care se va finaliza acest contract, sunt necesare trei luni pentru execuţie, pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi pentru emiterea ordinului de

începere a lucrării de către beneficiar, iar pentru serviciul de proiectare efectiv, zece zile lucrătoare de la semnarea contractului. Perioada de garanţie a contractului este de minim 24 de luni calendaristice.

Ofertanţii trebuie să dovedească faptul că au o cifră medie de afaceri pentru ultimii trei ani de minim 500.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii