Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amenzi pentru maşinile care intră pe plajă

ro

16 Jun, 2011 00:36 1558 Marime text
accesplaja_masinipeplaja01.jpgTuriştii sau constănţenii care vor intra pe plajă cu autoturismele vor trebui să suporte şi consecinţele. Pentru gestul lor, în cazul în care vor fi prinşi de către autorităţile locale, vor plăti amenzi cuprinse între 10.000 şi 20.000 de lei.

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a montat recent bariere de restricţionare a accesului pe plaja Modern şi pe strada Ion Raţiu din Constanţa, dar şi în zona Cazino din staţiunea Mamaia. În plus, au fost montate şi panouri de atenţionare pe plajele litorale. În conformitate cu legea, poliţia comunitară are datoria să sancţioneze persoanele care intra cu autovehiculele pe plajă. În acest sens, ABADL a făcut apel către autorităţile locale să intervină în cazul în care constată autovehicule în zona plajelor turistice.

Circulaţia şi staţionarea vehiculelor este interzisă pe suprafaţa plajei, aşa cum este stipulat în OUG 19/2006, art. 7 lit. b. Toţi cei care încalcă această prevedere sunt pasibili de sancţiuni cuprinse între 10.000 şi 20.000 de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii