Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anghel, urmaşul lui Avătavului în PDL Constanţa?!

ro

18 May, 2011 01:26 2335 Marime text

Constantin Avătavului nu mai face parte din echipa de conducere a organizaţiei judeţene a PDL Constanţa, dar are un urmaş în Biroul Permanent Judeţean.

Şi nu este vorba despre fiul său, ales prim-vicepreşedinte al tineretului democrat-liberal constănţean, ci de către Ionuţ Anghel, colegul său din Consiliul Local al oraşului Eforie. Anghel a intrat pe ultima sută de metri în BPJ, nefăcând parte de la început din echipa lui Chiru. El şi-a negociat funcţia şi a fost introdus pe lista de secretari executivi în al 13-lea ceas, fiindu-i asigurată intrarea în Biroul Permanent Judeţean. Constantin Avătavului, cunoscut ca Eminenţa Cenuşie a organizaţiei PDL Constanţa pe timpul conducerii lui Mircea Banias, ocupa funcţia de secretar executiv al filialei. Prin mâna sa treceau toate documentele importante, astfel încât, capacitând atâta informaţie, era considerat un personaj cheie al filialei. Se pare că democrat-liberalul Ionuţ Anghel îi calcă pe urme lui Avătavului, împrumutându-i se pare şi obiceiurile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • pindu 18 May, 2011 17:25 Avatafu Anghel si Chiru au muncit impreuna in partid la Eforie,asa ca nu se puna problema de mosteniri sau jigniri.Nea Costica chiar este unic in felul lui.
  • pindu 18 May, 2011 17:23 Avatafu si Anghel si Chiru sint prieteni si au muncit impreuna in partid.Asa ca nu e vorba de mosteniri sau jigniri.
  • Sava 18 May, 2011 11:36 Este cea mai mare jignire care i se putea aduce lui Avatafului, sa spui ca Anghel este urmasul lui in PDL-Constanta."Nea Costica",va ramane unic prin felul lui de a fi.