Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltarea şi bordurarea străzilor stârneşte nemulţumiri la Medgidia

ro

05 May, 2011 02:00 5514 Marime text

medgidia_Tutuianu-Sorin-Petrica.jpgLa Medgidia, asfaltarea străzilor creează şi unele inconveniente pentru locuitori. Un cititor al ziarului ne-a transmis prin intermediul unui comentariu că bordurile puse pe marginea străzii blochează garajele oamenilor.

„Cetăţenii medgidieni din zona Oraşul Nou, blocurile VS, se confruntă cu o mare mizerie. Iată despre ce este vorba: pe strada Podgoriilor se asfaltează şi, din cauza bordurilor care se pun, mulţi proprietari de garaje nu mai pot să-şi deschidă uşile, ba mai mult, trebuie să facă şi modificări în garaje", ne-a transmis un locuitor al municipiului Medgidia, printr-un comentariu postat pe site-ul ZIUA de Constanţa.

Contactat telefonic, viceprimarul municipiului Medgidia, Sorin Ţuţuianu - cel care a supervizat derularea asfaltării străzilor - ne-a declarat că montarea de borduri este necesară, iar drumul nu putea ocoli garajele locuitorilor de pe strada în cauză. „Strada respectivă nu a avut nici sistematizare, unul dintre garaje fiind construit chiar pe un canal colector. Sâmbătă, a trecut şi domnul primar prin zonă, iar începând de luni, o echipă de angajaţi ai primăriei s-a ocupat, în fiecare zi, după ora 14.00, de tăierea uşilor de la garajele respective, pentru a rezolva problema. Bordurile erau necesare pentru că opresc apa să intre sub asfalt, apă care pătrundea chiar şi în garaje. Cetăţenii din zonă sunt oricum principalii beneficiari ai asfaltării. Problema s-a rezolvat în proporţie de 70-75%, garajele nefiind în număr foarte mare, 10 sau 12 la număr, cu aproximaţie", a afirmat viceprimarul Sorin Ţuţuianu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • medgidian 05 May, 2011 20:16 Nu ma asteptam ca acest ziar sa ia atitudine la comentariul meu. Iata ca m-am inselat si-mi cer scuze ziarului. Multumesc acestui ziar ca isi face treaba cu profesionalism.Sper din tot sufletul ca oamenii aceia sa nu sufere din cauza greselii unui proiectant si implicit primariei.M-ati castigat de fan d-ra Manuela.Multumesc!
  • cititor 05 May, 2011 17:53 Vaiiiii.......cum poate minti acest Tutuianu!!!!!! Oare lui nu-i este rusine sa minta si presa? Nu,draga redactie si dragi cititori,nu este vorba nici de 5-6 cate zicea inainte Tutuianu,nici de 10-12 cat zice acelasi Tutuianu.Este vorba de cel putin 50 garaje. Da,erau necesare aceste borduri si chiar va aparea frumos in viitor dar nu asa se face treaba. Proiectul a fost facut clar din birou. A fost o emisiune aseara la TV locala,am fost si eu in zona VS-uri si asa este,oamenii isi taie usile de la garaje.Oamenii trebuie sa isi ridice si podeaua garajelor.De unde bani pentru aceste lucrari,Tutuianule?De la firmele tale si ale familiei tale?Sau de la firma ginerelui lui Iordache-primar?Rusine,nu asta era solutia.Dar, cum in Medgidia totul este posibil si ilegal,de ce sa se faca ceva cu cap?!Iata,deci,vedem inca o data cat de mincinos este Tutuianu.RUSINE !!!!!!!