Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 08 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AUR, apel către USR pentru a organiza consultări pentru a discuta conţinutul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu

ro

08 Oct, 2024 15:00 204 Marime text

Parlament. Foto: Facebook/Camera DeputațilorAUR îi cere liderului USR Elena Lasconi, care a anunţat iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu, să organizeze consultări pentru a discuta conţinutul moţiunii de cenzură în vederea semnării şi susţinerii acesteia.

„Sperăm ca anunţul privind moţiunea de cenzură să nu fie doar un demers imagine şi să meargă până la capăt”, au transmis reprezentanţii AUR. De asemenea, formaţiunea condusă de George Simion face apel inclusiv către parlamentarii neafiliaţi să semneze acest demers şi să contribuie la înlăturarea guvernului Ciolacu.

 

„Jocul de "adio, dar rămân cu tine" al lui Nicolae Ciucă nu convinge pe nimeni. PSD și PNL își continuă blatul în spatele ușilor închise. Dacă Nicolae Ciucă și PNL sunt cu adevărat revoltați de decizia Curții Constituționale, de ceea ce se întâmplă cu drepturile românilor, atunci ori pleacă de la guvernare cu totul, ori susțin o moțiune de cenzură.

Am văzut că doamna Lasconi și USR au ieșit public să anunțe că vor iniția un asemenea demers. Așteptăm cu interes să vedem textul moțiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Marcel Ciolacu și îi solicităm doamnei Lasconi să organizeze deîndată consultări pentru a discuta conținutul moțiunii de cenzură în vederea semnării și susținerii acesteia. Facem apel pe această cale inclusiv către parlamentarii neafiliați să semneze acest demers și să contribuie la înlăturarea guvernului Ciolacu.

Sperăm că, de această dată, doamna Lasconi și parlamentarii USR să nu facă tot acest demers doar de imagine și să meargă până la capăt. Guvernul anti-românesc condus de Marcel Ciolacu, un guvern pentru care drepturile cetățenilor au devenit facultative, trebuie să plece, iar PSD și PNL trebuie să ajungă la coșul de gunoi al politicii.

Dacă anunțul USR a fost doar un cântec de sirenă îndreptat electoral către PNL, atunci românii îi vor sancționa. Însă, dacă vor ceda în fața intereselor electorale, AUR își asumă să meargă până la capăt cu acest demers și să înlăturăm acest guvern incompetent și răuvoitor”, a transmis AUR.

Citește și

Elena Lasconi anunţă o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii