Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au transmis colegii de partid Biroul Național al USR a decis excluderea din partid a consilierului local Mihai Ochiuleț

ro

27 Sep, 2024 16:18 299 Marime text


Astăzi, Biroul Național al USR a decis excluderea  din organizația Constanța a consilierului local, Mihai Ochiuleț.

Acesta activează de 8 ani în formațiunea politică.

Ochiuleț a scris pe rețelele sociale că excluderea din partid s-a bazat pe două sesizări inițiate de președintele USR Constanța, Stelian Ion, membru în cadrul Biroului Național al USR.

„(...)Te deranjeză că sunt cel mai vizibil membru al filialei Constanța, te deranjează că sunt implicat, te deranjează că oamenii mă caută și îmi vorbesc, te deranjează ca oamenii identificau USR și cu Mihai Ochiuleț! Toate acestea deranjează! (...)", a scris consilierul pe pagina sa de socializare.


Acesta mai spune că acum 3 luni am trimis 3 sesizări cu privire la abuzurile din filiala USR Constanta, conducerii centrale a USR, la care nu a primit deocamdată niciun răspuns.

Mihai Ochiuleț a precizat pentru ZIUA de Constanța că va ataca excluderea atât în cadrul forurilor statutare dar și în justiție.


Organizația USR Constanța afirmă că propunerea de excludere a venit ca urmare a comportamentului acestuia

„Biroul Național al USR a decis astăzi excluderea din partid a dlui Mihai Ochiuleț. Potrivit statutului, dl Ochiuleț are dreptul de a contesta decizia și își poate pierde calitatea de membru USR după ce va epuiza toate căile statutare de atac.

Decizia a venit în urma propunerii de excludere pe care Biroul Județean Constanța a formulat-o către BN.

Motivele invocate țin de comportamentul în cadrul USR Constanța, dl Ochiuleț fiind sursa unor informații (11 poze cu discuțiile de pe grupul de whatsapp al Biroului Județean) din dezbateri interne transmise în exteriorul organizației.

S-a decis că aceste practici, care reprezintă încălcări ale statutului USR, pot crea un precedent periculos și aduc prejudicii grave de imagine întregii organizații.
Momentan, nu vom mai face alte comentarii cu privire la chestiunile ce țin de organizarea internă a filialei", a transmis USR Constanța.


PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii