Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:22 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biroul Permanent Naţional al PSD s-au pronunţat în unanimitate împotriva „Legii Iohannis"!

ro

23 Sep, 2024 13:43 508 Marime text



Membrii Biroului Permanent Naţional al PSD s-au pronunţat, luni, în unanimitate, împotriva votării proiectului de modificare a Legii 208/2015, care ar permite candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare, a anunţat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Lucian Romaşcanu.

Reprezentantul PSD a mai precizat că, prin votul lor, social-democraţii au exprimat un punct de vedere în ce priveşte oportunitatea politică şi că pe mai departe "este problema colegilor din PNL" dacă vor să susţină proiectul de lege. Romaşcanu a subliniat că "nu se pot da legi pentru o singură" persoană.

Reamintim, PNL a sesizat Biroul Electoral Central pentru a se pronunţa în legătură cu proiectul de modificare a Legii 208/2015, care ar permite candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile parlamentare.

Potrivit PNL, sesizarea a fost făcută în baza opiniei Consiliului Legislativ despre acest proiect.

În consecinţă, PNL nu va pune pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Senatului dezbaterea acestui proiect până când nu va primi un răspuns din partea BEC, au transmis liberalii.

Citește și:

Premierul Marcel Ciolacu despre schimbarea legii ce i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze - „În principiu, este corect ca orice om să poată candida“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii