Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blogul lui Mazăre se transformă pe zi ce trece în site de publicitate (document)

ro

06 Jun, 2011 00:51 1533 Marime text
După anunţurile la lenjerie intimă şi la produse pentru potenţă de pe blogul personal (sau nu) al primarului Radu Mazăre, în acest week-end, un alt utilizator, probabil de origine rusă, îşi face şi el reclamă la diferite produse bune la casa omului.

Cu alte cuvinte, oricine are de vândut una, alta, lucruri care nu-i mai trebuie ori cu care vrea să facă un soi de negoţ poate posta la secţiunea de comentarii de pe blogul lui Mazăre astfel de anunţuri. Dacă până acum anunţurile de pe blog, cele mai multe publicitare, erau fie în limba română, fie în engleză, mai nou au apărut unele scrise în limbi care nu sunt atât de uzuale şi de cunoscute publicului larg precum cele de circulaţie internaţională. Utilizatorul care a postat mesajul publicitar în limba rusă spune că vinde diferite produse, cum ar fi ceainice electrice, sticle termorezistente, laptopuri, genţi pentru laptopuri, aparate de forţă, combine muzicale şi sisteme audio.

Aşadar, aviz celor care vor să-şi facă publicitate şi pe blogul primarului Constanţei, pe care probabil nu l-a mai vizualizat de la ultimele alegeri locale. Însă se pregăteşte pentru alegerile din 2012, când va trebui să atragă şi de la internauţi voturi.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii