Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:28 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța „Apreciez prezența colegului Mircea Fechet, în contextul inundațiilor devastatoare din localitatea Amzacea, județul Constanța"

ro

05 Sep, 2024 14:47 260 Marime text



 
Mircea Fechet, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor s-a aflat astăzi în județul Constanța, într-o vizită de lucru care a inclus și o deplasare în comuna Amzacea, în contextul inundațiilor devastatoare de la sfârșitul săptămânii trecute.
 
Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă l-a însoțit pe demnitar pe parcursul vizitei în comuna greu încercată iar la final a salutat implicarea colegului său.
 
„Alături de domnul ministru, am mers în zonele afectate de aceste calamități naturale, unde numeroase familii și-au pierdut locuințele și bunurile în urma viiturii de săptămâna trecută.
 
Implicarea la nivel guvernamental, prin intermediul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, este esențială și binevenită în aceste momente critice. Este crucial ca sprijinul pentru familiile afectate să fie rapid și eficient, astfel încât să se poată începe cât mai curând procesul de refacere a locuințelor.
 
De asemenea, măsuri de prevenire și reducere a riscului pe termen lung sunt necesare pentru a proteja aceste comunități vulnerabile, pe termen mediu și lung", a spus Huțucă.
 

Citește și.

Prefectul județului Constanța, declarații în Amzacea - „Au sosit și containerele de la Rezervele Naționale”

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii