Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța - „Contribuabilii care își plătesc la timp impozitele sunt răsplătiți pentru corectitudine și responsabilitate financiară”

ro

05 Sep, 2024 09:55 186 Marime text



Sursa foto: Facebook




Despre bonificația acordată celor care plătesc la timp taxele și impozitele Bogdan Huțucă precizează că inițiativa aparține liberalilor încă de acum un an.

„Rămânem un pilon esențial de susținere pentru mediul de afaceri românesc”, potrivit lui Bogdan Huțucă,
 președintele PNL Constanța.
 
Un proiect legislativ important, propus de Partidul Național Liberal în urmă cu un an, promovat de Ministerul de Finanțe, a fost adoptat prin ordonanță de urgență. Astfel, contribuabilii care își plătesc la timp impozitele sunt răsplătiți pentru corectitudinea și responsabilitatea lor financiară.
 
„Această măsură prevede acordarea unei bonificații fiscale de 3% din impozitul pe profit anual sau din impozitul pe venit pentru microîntreprinderi, pentru toate firmele care își îndeplinesc la timp obligațiile fiscale. Este un nou pas în sprijinul sectorului privat din România și dovedește că PNL este și va rămâne vocea mediului de afaceri în Guvernul României. Aproximativ 550.000 de firme sunt eligibile pentru această bonificație.
 
Partidul Național Liberal se dovedește a fi un partener de încredere pentru antreprenori și va continua să promoveze politici care sprijină creșterea economică, stabilitatea fiscală, investițiile și dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri românesc, spus, în acest sens liderul liberal constănțean, Huțucă.
 
Pe lângă aceste bonificații, PNL a elaborat încă 30 de măsuri noi pentru reducerea cheltuielilor statului, cu scopul de a diminua deficitul bugetar cu 9,5 miliarde de lei.
 
Citește și
http://Anunţ important de la ANAF Cine poate beneficia de bonificaţie la achitarea obligațiilor fiscale stabilite prin declarația unică sau decizia de impunere anuală
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii