Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletinele de vot pentru alegerile din Mangalia vor fi tipărite mâine

ro

18 Jun, 2012 01:00 1778 Marime text
alegerimangalia-MangaliaPrimaria.jpgPotrivit programului dat publicităţii de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Constanţa, campania pentru alegerile locale din 24 iunie de la Mangalia a demarat pe 14 iunie. Tipărirea buletinelor de vot trebuie să aibă loc, în conformitate cu acest program, mâine, 19 iunie.

Ulterior, câte un buletin de vot din fiecare categorie, vizat şi anulat de preşedintele biroului electoral de circumscripţie, trebuie afişat la sediul Primăriei, al biroului electoral de circumscripţie şi al biroului secţiei de votare.

Cu trei zile înainte de data alegerilor, deci pe 21 iunie, copiile de pe listele electorale complementare trebuie înaintate către birourile electorale ale secţiilor de votare.

Pe data de 21 iunie, la ora 12.00, la Casa de Cultură din Mangalia are loc instructajul preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale de secţie, împreună cu reprezentanţi din conducerea fiecărei organizaţii locale a competitorilor electorali care participă la alegeri.

Campania electorală pentru alegerile locale din Mangalia se va încheia pe 23 iunie, la ora 07.00.

Amintim că pe 24 iunie, la Mangalia, vor avea loc alegeri pentru mandatul de primar al municipiului, dar şi pentru Consiliul Local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii