Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania electorala este in plina desfasurare si noi va prezentam ultimele stiri despre partide si c

ro

10 Nov, 2004 00:00 570 Marime text

Flash electoral

Alianta "Dreptate si Adevar" PNL-PD

# Candidatii Aliantei "Dreptate si Adevar" PNL-PD filiala Constanta, au participat la inceputul acestei saptamani la intalniri cu electoratul din judetul nostru, cu ocazia sarbatoririi Sfintiilor Arhangheli Mihail si Gavriil. Candidatii aflati pe lista pentru Camera Deputatilor, Mircea Iustian, Victor Radulescu si Gheorghe Albu au vizitat localitatile Valea Seaca si Nicolae Balcescu. La randul lor, liberalul Gheorghe Dragomir si presedintele PD Constanta Stelian Dutu au vizitat localitatile Mihai Viteazu si Vadu. O alta echipa de candidati ai ADA pentru cele doua Camere ale Parlamentului, formata din Virgil Serbu, Gheorghe Iorov si Mihai Petre, s-a deplasat in orasul Medgidia. Principalele subiecte pe care echipele de candidati ale Aliantei D.A. PNL-PD Constanta le-au discutat cu cetatenii s-au referit la nivelul de trai, lipsa locurilor de munca, birocratia si coruptia existenta in structurile administrative. Aliatii au prezentat prioritatile platformei de guvernare si au reiterat mesajul lui Traian Basescu, candidat la Presedintia Romaniei: "Nu mai avem dreptul sa toleram acest sistem corupt care incearca sa se consolideze. Trebuie curatat fara ura, fara razbunare, dar trebuie curatat".

BEJ

# Pentru alegerile din 28 noiembrie, in judetul Constanta vor fi amenajate 517 sectii de votare. Totodata, vor functiona si sectii de vot speciale, care vor fi amenajate in spitale, unitati militare, in garile CFR din Constanta, Mangalia si Medgidia. Pentru lucratorii de pe platformele de foraj marin se va organiza o sectie de votare in Dana 34 a Portului Constanta. Marinarii aflati in cursa isi vor putea exprima votul prin Radio Coasta, unde va functiona o sectie speciala.

PSD

# Candidatura ministrului Justitiei, Cristian Diaconescu, candidat al Uniunii Nationale PSD+PUR pentru Senatul Romaniei, a fost contestata la Tribunalul Constanta de catre Maria Igiescu cu domiciliul in municipiul Bucuresti. Judecatorii Tribunalului au decis ca nefondata contestatia si au respins-o cu drept de recurs la Curtea de Apel Constanta.

PRM

# Un grup de candidati ai Partidului Romania Mare, filiala Constanta, s-a deplasat luni in comuna Ghindaresti. Grupul a fost format din senatorul Dorel Onaca, Radu Comanici, Florea Spirea, Viorel Chiurtu, Stefan Dinu, Gheorghe Niculae, Mihai Ticu si Vlad Parvu, toti figurand pe listele pentru cele doua Camere ale Parlamentului. Candidatii au parcurs pe jos comuna, s-au intretinut cu cetatenii, au impartit calendare, pliante cu programul electoral al partidului si afise. Totodata, ieri, un alt grup de candidati ai PRM pentru Parlament a vizitat localitatile Agigea si Lazu. Aici, reprezentantii PRM au purtat discutii directe cu cetatenii pe teme care preocupa mica comunitate si au prezentat in sinteza cateva dintre programele pe domenii pe care partidul le-a elaborat pentru redresarea situatiei din tara. Activitatea zilei respective s-a incheiat cu o manifestare artistica sustinuta de interpreti locali de muzica populara.

PUR

Candidatul PUR in cadrul Uniunii Nationale PSD+PUR, filiala Constanta, Andrian Mihei face diligenta pentru a-i aduce la Constanta pe fostul ministru al IMM-urilor, Silvia Ciornei si pe actual sef al Agentiei pentru IMM-uri, Eugen Ovidiu Chirovici. Mihei a declarat in cadrul unei conferinte de presa, ca prioritatea guvernului pe care-l va forma in cazul castigarii alegerilor Uniunea PSD+PUR este o politica care sa vina in sprijinul IMM-urilor. Mihei a mai spus ca judetul Constanta ocupa locul trei din punct de vedere al productivitatii muncii la nivelul IMM-urilor, motiv pentru care se impune aducerea in teritoriu a responsabililor acestui sector, care urmeaza sa se intalneasca cu intreprinzatorii privati din acest sector. In rest, campania candidatului PUR pentru Camera Deputatilor se materializeaza prin vizite in judet si prin discutii cu cetatenii, in vederea identificarii problemelor acestora. In discursul candidatului, interesant de urmarit este caracterul politicianist al interventiilor, care vrea sa certifice faptul ca PUR si PSD au trecut definitiv peste asperitati si ranchiuna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii