Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaturile lui Vergil Chiţac şi Mihai Lupu ajung astăzi pe masa Biroului Permanent Naţional al PNL

ro

09 Mar, 2020 00:00 3461 Marime text


Biroul Permanent Naţional al PNL se reuneşte luni pentru a decide candidaţii la alegerile locale în toate judeţele şi în Bucureşti. Şedinţa BPN al PNL va începe de la ora 11.00, iar la şedinţă sunt invitaţi să participe candidaţii liberali la funcţiile de preşedinţi de consilii judeţene şi de primari ai municipiilor reşedinţă de judeţ.

Tema principală a BPN este aceea de a decide candidaţii la alegerile locale. Sâmbătă, Consiliul Director Judeţean al PNL Constanţa a aprobat candidatura lui Vergil Chiţac la funcţia de primar al municipiului Constanţa, precum şi candidatura fostului deputat Mihai Lupu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean.
 
Pe plan local, candidatura lui Chiţac a fost adoptată cu 43 de voturi pentru, 19 împotrivă, unul nul, iar alţi trei liberali nu au votat, iar pentru candidatura lui Mihai Lupu pentru funcţia de preşedinte al CJC s-au înregistrat 51 de voturi au fost pentru, un vot împotrivă şi 6 membri nu au votat. Totodată, preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă, a anunţat şi că Vergil Chiţac s-a înscris deja în PNL.

Citeşte şi:
 
Vergil Chiţac şi Mihai Lupu, candidaţii PNL pentru Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean

Fostul deputat, Mihai Lupu, candidatul PNL pentru Consiliul Judeţean "Îmi propun să cresc o generaţie de lideri"

UPDATE Biroul Permanent Local al PNL Constanţa se reuneşte de la ora 17.00. Validarea candidatului pentru Primărie va avea loc sâmbătă! (galerie foto)

 


Tags: Vergil Chitac, Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii