Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Candidaturile pentru alegerile din PDL Constanţa pot fi depuse până marţi

ro

08 Feb, 2013 20:00 1889 Marime text
candidaturi_-__PDL_lansare.jpgDemocrat liberalii constănţeni vor organiza, la finalul săptămânii viitoare, alegeri interne pentru conducerea organizaţiei judeţene a partidului. Consiliul de Coordonare Judeţean are loc vineri, începând de la ora 16.00, la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski".

În acest context, vor fi aleşi membrii Biroului Permanent Judeţean. Altfel spus, alegeri pentru toate funcţiile, de la cea de preşedinte, până la cea de secretar executiv. Candidaturile pentru scrutinul intern pot fi depuse până marţi, ora 16.00.

În PDL Constanţa nu au mai avut loc alegeri din primăvara lui 2011. La momentul respectiv, Gigi Chiru, actual senator în Colegiul 4, a fost ales lider al Organizaţiei Judeţene.

Potrivit declaraţiilor lui Chiru, în prima şedinţă a noului Birou Permanent Judeţean vor fi făcute propunerile pentru Consiliul Local Municipal (CLM) şi Consiliul Judeţean Constanţa (CJC), acolo unde PDL are liber câte un mandat. În CLM trebuie ales un consilier în locul lui Florin Gheorghe, devenit deputat în urma alegerilor parlamentare din decembrie, iar în CJC - pentru Valentin Zeicu, democrat liberal care a renunţat la funcţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii