Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă climatizarea aeroportului Mihail Kogălniceanu

ro

05 Apr, 2011 03:01 1010 Marime text
SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA este dispusă să dea 685.483,87 lei pentru înlocuirea celor două agregate de climatizare din interiorul aeroportului, puse în funcţiune în 1995.

Licitaţiile la aeroport se ţin lanţ de câteva zile încoace. După ce săptămâna trecută s-a scos la mezat contractul de furnizare a unei autospeciale pentru situaţii de urgenţă, ieri, a fost publicat anunţul privind furnizarea, montarea şi punerea în funcţiune a două agregate de climatizare pentru aerogara de la plecări externe. Acestea se vor monta pe poziţiile celor existente, prin înlocuirea celor care funcţionează acum şi care au fost instalate în 1995 - 1996 pe platforma acoperişului de la aerogara plecări. De altfel, întregul sistem de climatizare a fost proiectat, realizat şi pus în funcţiune în acea perioadă.

Agenţii economici care vor să pună mâna pe un astfel de contract trebuie să depună ofertele până pe 21 aprilie, şedinţa de deschidere a acestora urmând a avea loc în aceeaşi zi. Ataşat ofertei trebuie să prezinte o garanţie de participare de 13.600 de lei şi una de garanţie de buna execuţie în cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA. În sarcina societăţii care se va ocupa de acest contract cade şi responsabilitatea demontării aparatelor vechi şi transportul acestora în incinta aeroportului într-un loc special amenajat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii