Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât de bogat este Ionuţ Fîntînă, un consilier judeţean aflat la începutul mandatului (documente)

ro

08 Sep, 2012 03:02 2802 Marime text
avere_fantana_Ionut_Fantana.jpgPe site-ul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC) au fost publicate declaraţiile de avere şi de interese ale noilor consilieri judeţeni, aceia care vor lua, în mandatul 2012 - 2016, cele mai importante decizii pentru judeţ.

Cotidianul ZIUA de Constanţa va publica, în ordinea alfabeticã a numelui de familie (aşa cum apar documentele şi pe site-ul CJC), declaraţiile de avere şi de interese ale tuturor consilierilor judeţeni, declaraţii care pot fi accesate pe site-ul www.ziuaconstanta.ro.

Potrivit declaraţiei de avere, consilierul judeţean democrat-liberal Ionuţ Fîntînă deţine un teren agricol în comuna Cogealac, dobândit în 2008 prin cumpărare, în suprafaţă de 3 hectare.

La capitolul „Clădiri", în declaraţia consilierului PDL figurează o casă în localitatea Cogealac, dobândită în 2006, prin donaţie, în suprafaţă de 120,19 metri pătraţi, dar şi un apartament în municipiul Constanţa, dobândit în 2007, prin „contract de întreţinere", în suprafaţă de 45,47 metri pătraţi.

În ceea ce priveşte bunurile mobile, Ionuţ Fîntînă deţine un autoturism marca Skoda, dobândit printr-un credit.

Consilierul judeţean nu are bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro. Fîntînă nu are conturi şi depozite bancare, dar nici plasamente şi investiţii directe.

În rubrica „Datorii" a declaraţiei de avere figurează un împrumut contractat de Andreea Fîntînă, soţia sa, în 2010, scadent în 2020, în valoare de 18.022,16 euro.

Cât despre venituri, în declaraţia consilierului PDL nu regăsim decât alocaţia copilului, de 2.400 de lei, şi un venit realizat din cedarea folosinţei bunurilor, mai exact de pe urma unui teren agricol (agricultură), venit care se ridică la 9.300 de lei.

Interese

Conform declaraţiei de interese, Ionuţ Fîntînă este prim-vicepreşedintele Biroului Permanent Judeţean al Organizaţiei de Tineret a PDL Constanţa şi, de asemenea, secretar executiv în Biroul Permanent Local al PDL.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii