Catering pentru Asociaţia de Scafandri şi Salvamari Cu ce vrea să-şi hrănească cursanţii Gheorghe Oancea
Catering pentru Asociaţia de Scafandri şi Salvamari: Cu ce vrea să-şi hrănească cursanţii Gheorghe OanceaBugetul alocat achiziţiei este de 302.400 de lei, fără TVA, contractul urmând a fi derulat până la finele lunii octombrie a acestui an. Firmele care vor să asigure acest serviciu pot să-şi depună ofertele până pe 26 iulie, ora 13.00, la sediul asociaţiei din strada Gheorghe Lazăr nr. 5, şedinţa de deschidere a ofertelor urmând a avea loc în aceeaşi zi de la ora 15.00. Totodată, aceştia trebuie să achite o garanţie de participare în valoare de 4.000 lei.
Potrivit datelor caietului de sarcini, durata estimată a unei sesiuni de formare este de 45 zile. În perioada de execuţie a contractului, numărul maxim de participanţi la sesiunile de instruire/formare organizate este de 84 persoane, respectiv un număr de 28 persoane per grupă, participante la fiecare eveniment. În cadrul sesiunilor de formare organizate se va asigura, prin catering, servirea mesei de prânz precum şi a produselor pentru pauzele de cafea ale participanţilor. asigurare catering (masa de prânz şi produse pentru două pauze de cafea) pe toată durata desfăşurării sesiunii de formare, pentru numărul specificat de participanţi. Masa de prânz va fi compusă dintr-un meniu variat pentru o săptămână care să includă: feluri de mâncare calde; minimum 10 feluri de bază calde, respectiv cinci supe/ciorbe a câte 500 g fiecare - din care 150 g carne, şi cinci feluri principale cu carne a câte 350 g fiecare - din care 200 g carne, aperitive - minimum 5 feluri, a câte 150 g fiecare, garnituri (minimum cinci feluri) a câte 250 g fiecare, salate (minimum cinci sortimente) a câte 250 g fiecare, dulciuri, fructe a câte 250 g fiecare. În plus, se va asigura apă minerală plată şi carbogazoasă pentru toţi participanţii, nici mai mult, nici mai puţin de trei litri de persoană pe zi. Data planificată pentru începerea activităţilor este 3 august 2011, iar perioada de execuţie a contractului este 3 august 2011 - 31 octombrie 2011.
Proiectul în cadrul căruia are loc această licitaţie este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, şi are o valoare totală de aproximativ 4.300.000 de euro. De aceşti bani, asociaţia condusă de Gheorghe Oancea construieşte o şcoală civilă de scafandri profesionişti şi prima şcoală de salvamari din Romania, care se ridică de mai bine de un an în Parcul Tăbăcăriei. Clădirea va include un bazin de înot cu lungimea de 25 de metri şi şase culoare, un turn de scufundare cu diametrul de cinci metri şi coloană de apă de 20 metri, săli de curs, sală de conferinţe şi sală de sport. Cursul de scafandri va avea o durata de trei luni, şi va include mai multe module în timp ce calificarea salvamarilor va dura doar două luni.
Oancea, preferatul pentru serviciul de salvamar în Constanţa şi Mamaia
Menţionăm că fondatorul ANSPSR este afaceristul Gheorghe Oancea, apropiat al primarului Radu Mazăre şi al şefului CJC, Nicuşor Constantinescu, şi beneficiar al multor contracte din bani publici oferite de instituţiile conduse de cei doi. Precizăm că, din 2007 şi până în prezent, serviciul de salvamar în municipiul Constanţa a fost asigurat pe bani grei chiar de către partenerul ANSPSR, care a obţinut de la municipiul Constanţa, în acest sens, contracte de miliarde.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp