Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce au răspuns cititorii la sondajul ZIUA de Constanţa Niciun parlamentar de Constanţa nu ar putea fi primar

ro

10 Oct, 2011 01:00 1708 Marime text
cap_4.jpgDin aproape 2.000 de cititori care şi-au dat votul timp de o săptămână la sondajul postat pe site-ul nostru, 65% nu ar vota în funcţia de primar al Constanţei pe niciunul dintre cei 12 parlamentari de Constanţa

Întrebarea cu 13 variante de răspuns a fost o adevărată provocare pentru constănţenii care s-au văzut în postura în care nu au avut pe cine alege din cei 12 parlamentari de Constanţa pentru funcţia de primar pentru care vor fi organizate alegeri vara sau toamna viitoare. Întrebaţi pe care dintre deputaţii Constanţei l-ar vota ca edil-şef de municipiu dacă mâine ar fi alegeri locale, din cei 1.957 de constănţeni care şi-au exprimat opinia, 65% au spus că nu ar alege pe niciunul dintre cei enumeraţi. Pesedistul Matei Brătianu nu a luat niciun vot din cele aproape 2.000, iar cele mai multe procente, 6%, le-a obţinut deputatul PDL Maria Stavrositu. Câte 5% din voturi au obţinut liberalul Gheorghe Dragomir şi pedeliştii Constantin Chirilă şi Zanfir Iorguş. Patru procente din cei care au votat sunt pentru ca social-democratul Eduard Martin să ocupe această funcţie, 3% au votat pentru Amet Aledin, iar 2% pentru Cristina Dumitrache (PSD) şi Mihai Lupu (PNL). Doar câte un singur procent au obţinut Manuela Mitrea (PSD), Antonella Marinescu (PSD) şi Ibram Iusein (UTMR).

sondaj.jpg

Cu alte cuvinte, aşa cum transmitea un cititor prin intermediul unui comentariu postat pe site, „cât de tari sunt «politicienii» constănţeni! Mănâncă banii urbei de pomană!!!".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • qwerty 10 Oct, 2011 13:56 V-ati gandit ca poate cei 65% ar vota cu Mazare ? :)