Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce-i transmit constănţenii lui Mazăre „Lăsaţi-ne cu pungile milei! Afară din primărie!"

ro

30 May, 2011 00:00 2602 Marime text

cap_2.jpgUnii constănţeni s-au săturat, se pare, până peste cap de primarul urbei, pe care-l acuză că se plimbă doar prin Mamaia şi că a cam uitat de oraş. Mai ales de parcuri, în care nu a mai pus băncile de odihnă, după cum îi transmit oamenii pe blog.

 

„Domnule Mazăre sunt o locatară din zona Gării şi am şi eu o problemă tot cu parcurile. Vrem şi noi a şti când aveţi de gând a pune băncile în acel parc? Suntem şi noi oameni, familii cu copii, oameni cu handicap şi vrem a sta în parc, dar unde putem sta că nici măcar o băncuţă nu găsim. Chiar nu vă este ruşine? Se poate aşa ceva ca noi să mai suferim mult şi dumneata să te plimbi ca un rege prin mica ta Mamaie şi să nu te intereseze de aceşti oameni care îţi scriu aici? Deci sper şi eu ca la alegerile de primar să nu mai ajungeţi niciodată primarul nostru şi să ne lăsaţi cu pungile milei de o sticlă de ulei şi aşa mai departe că nu avem nevoie. Oameni buni de aici chiar nu va gândiţi ce primar aţi votat? Chiar în halul ăsta am ajuns, a sta cu familia şi copiii în parcuri fără bănci, fără paznici etc. şi la mila lui cu pungile de mălai? Să vă fie ruşine şi afară de la primărie!", i-a transmis Aneta lui Radu Mazăre pe 26 mai. mazare_blog.jpgMesajul a fost postat în cadrul unei discuţii pe blogul de campanie al edilului, în care mai mulţi constănţeni îl acuzau de dezinteres faţă de parcurile oraşului, în care nu există bănci. Într-o ediţie anterioară, relatam că oamenii i s-au adresat edilului pe blog cu titulatura „Criminalul de parcuri!".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • asd 30 May, 2011 01:57 M... LA TOATE FORMATIUNILE POLITICE IN FRUNTE CU PORTOCALII DE LA PUTERE SI TERMINAND CU TRUSTURILE MEDIA DE 2 BANI