Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cele mai costisitoare amendamente depuse de parlamentarii constănţeni

ro

08 Feb, 2013 20:00 2415 Marime text

04_amendamente_-_Cazino_Constanta.jpgParlamentarii constănţeni din Opoziţie au depus o serie de amendamente la Legea bugetului de stat pe 2013. E drept, niciunul dintre acestea nu a trecut. Deputatul PDL Florin Gheorghe, deputatul FC Dănuţ Culeţu şi senatorul PDL Gigi Chiru au depus, cumulat, câteva zeci de amendamente.

Cel mai costisitor dintre acestea a fost semnat de deputatul Colegiului 10, Florin Gheorghe, care a solicitat „majorarea cu suma de 50.000 mii lei pentru construirea Complexului Sportiv Polivalent Badea Cârţan din Constanţa". Următorul amendament, în ordine descrescătoare, îi aparţine senatorului Colegiului 4, Gigi Chiru, care a solicitat 45.000.000 lei (aproximativ 10,3 milioane de euro) pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa.

amendamente_-_parcul_Tabacarie.jpg

Pentru reabilitarea Spitalului de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală (SOTRM) Eforie Sud, parlamentarul constănţean a depus un amendament ce viza suma de 16.000.000 lei (aproximativ 3,7 milioane euro). Între timp, Consiliul Judeţean Constanţa a adoptat proiectul de hotărâre prin care SOTRM devine secţie exterioară a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cel de-al patrulea amendament (în ordine descrescătoare) depus la Legea bugetului de stat care, de asemenea, nu a trecut i-a aparţinut deputatului Forţei Civice, Dănuţ Culeţu. Deputatul Colegiului 9 a solicitat suma de 15.506,875 mii lei „pentru finanţare modernizare drum de exploatare în comuna Săcele".

Următorul amendament costisitor a fost depus de Chiru şi a constat în alocarea sumei de 14.000.000 lei (3,2 milioane euro) pentru reabilitarea Secţiei Centrale pentru Sterilizare a Spitalului Judeţean Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii