Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:05 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Chemarea" roşie, la fasole, cârnaţi şi ţuică, i-a scos din sărite pe pedeliştii din Manga

ro

01 Dec, 2008 02:08 616 Marime text
În plin proces electoral, la Mangalia, nu au întârziat să apară incidentele. Unul dintre cele mai grave s-a petrecut în jurul orei 14.00, când Poliţia Municipiului Mangalia a fost sesizată de către reprezentanţii PD-L, cu privire la faptul că în localitate sunt distribuiţi fluturaşi de culoare roşie, cu anunţuri electorale.

În intersecţia principală a Mangaliei, poliţiştii au descoperit doi tineri care împărţeau fluturaşi în care era anunţat un festin în Piaţa Monumentul Eroilor, de Ziua Naţională a României, la care primăria va oferi fasole cu cârnaţi, vin fiert şi ţuică fiartă.
„Poliţiştii i-au întrebat de ce distribuie astfel de materiale chiar în zi de campanie electorală, moment în care cei doi au anunţat primăria. La faţa locului s-au deplasat mai mulţi consilieri locali ai PSD Mangalia, alături de cetăţeni curioşi şi de primarul Mihai Claudiu Tusac. Acesta ne-a spus că cei doi tineri sunt angajaţi ai primăriei şi că fluturaşii sunt perfect legali. Lucru adevărat, dar i-am rugat pe reprezentanţii primăriei să nu mai creeze niciun fel de incidente, pentru a avea o zi de vot cât mai liniştită la Mangalia", ne-a declarat comisar-şef Nicolae Pescaru, şeful Poliţiei Municipiului Mangalia.
În fotografiile surprinse de noi la faţa locului, am descoperit, în sânul „societăţii civile", mai mulţi membri ai partidului lui Ion Mincă, PC, semn că alianţa cu PSD-ul merge de minune la Mangalia. În acelaşi timp, în afara fluturaşilor care i-au făcut pe membrii PD-L să vadă „roşu" în faţa ochilor, au mai fost distribuite, pe stradă, pliante cu cele „cinci luni de realizări" ale actualei conduceri a Primăriei Mangalia, fapt care i-a scos, din nou, din sărite pe PD-L-işti. Aceştia afirmă că primarul Tusac şi-a însuşit toate realizările lui Zanfir Iorguş, le-a reinaugurat şi le-a trecut drept merite proprii, lansându-le în plină campanie de votare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii