Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru - „Targetul propus de Mazăre şi Nicuşor n-a fost atins"

ro

02 Aug, 2012 02:45 1885 Marime text
PDL_conferinta_Gigi_Chiru_11.jpgPreşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa, Gigi Chiru, a susţinut, ieri, o conferinţă de presă în contextul căreia a vorbit despre rezultatele referendumului din 29 iulie, în judeţul Constanţa. Chiru a declarat că, potrivit estimării partidului, în secţiile de pe litoral ar fi votat aproximativ 75.000 de turişti. Din acest punct de vedere, el a declarat că îi apreciază pe toţi cei care nu au votat şi care nu au vrut să legitimeze o lovitură de stat.

Liderul democrat liberal a menţionat că, din punctul său de vedere, dat fiind faptul că a intrat într-o secţie de votare însoţit de peste 20 de tinere îmbrăcate în costume de baie, primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre „s-a comportat ca o matroană de bordel". Gigi Chiru a afirmat şi că, în perioada următoare, PDL Constanţa va proceda la verificarea listelor suplimentare de votare şi asta pentru că există suspiciuni privind votul multiplu şi turismul electoral. Cât despre rezultatul referendumului la Constanţa, Chiru a declarat că ar fi cu două procente sub media naţională a localităţilor conduse de USL. „Target-ul propus de Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu n-a fost atins. Probabil că n-or să beneficieze de sprijin de la centru pentru rezolvarea problemelor în Justiţie".

Precizăm că am încercat, prin intermediul unor mesaje trimise pe telefoanele mobile, să aflăm punctele de vedere ale primarului Radu Mazăre şi preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, despre declaraţiile de ieri ale lui Chiru. Aceştia, însă, nu ne-au răspuns. În eventualitatea în care ne vor trimite un punct de vedere, acesta va fi ulterior publicat.

PDL Constanţa - în afara organizaţiilor sancţionate

Nu mai puţin important este că, tot în contextul conferinţei de ieri, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PDL Constanţa a dorit să comenteze informaţiile conform cărora filiala democrat liberală de la malul mării ar urma să fie sancţionată din cauza rezultatelor referendumului. În această ordine de idei, Chiru a declarat că PDL Constanţa nu se numără printre organizaţiile care ar urma să suporte sancţiuni.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii