Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine detine hartia buclucasa cu dizolvarile in PDL

ro

16 Aug, 2010 00:46 2143 Marime text
cap_2.jpgDocumentul oficial este bine păzit de preşedintele Banias, care nu a vrutsă spună sau să arate nimănui decizia scrisă a PDL.

PDL Constanţa rămâne în continuare în zona crepusculară, după decizia emisăîn urmă cu o săptămână. Comisia de Etică şi Litigii a PDL a decis dizolvareaConsiliului de Coordonare Local (CCL) şi Consiliului de Coordonare Judeţean(CCJ), astfel că s-a revenit la conducerile interimare dinaintea alegerilor dinfiliala Constanţa a PDL. Decizia de la centru era foarte clară, iar FlorianConstantin, liderul interimar al PDL Constanţa, ar fi trebuit să-şi reiaatribuţiile de preşedinte. Cu toate acestea, pedelistul aşteaptă o hârtie.„Până când nu văd decizia scrisă, care ar trebui să vină cât mai repede, nu facnimic. La municipiu avem o organizaţie puternică şi mă aştept ca toţisusţinătorii Mariei Stavrositu să fie şi susţinătorii mei. Nu cred că o săplece nimeni din partid după ceea ce s-a întâmplat", a declarat FlorianConstantin. În cadrul statutului partidului nu este precizat vreun termenlimită în care centrul că transmită decizia în scris, dar parcă nici nu sepoate aştepta la infinit. „Nu este un termen limită conform statutului, însă,dacă există un comunicat de presă şi declaraţia lui Flutur, atunci totul esteclar. Este normal şi să aştepţi o hârtie, dar nu poţi sta mai mult de douăsăptămâni fără să pui în practică decizia", a spus purtătorul de cuvânt al PDLConstanţa, Mihai Petre. Surse din partid susţin că hârtia cu pricina se află laMircea Banias. Iar Constantin Avătavului, secretarul executiv al BirouluiPolitic Judeţean (BPJ), ştie de ce ţine Banias ascunsă decizia scrisă. „O să-lpună preşedinte pe Constantin, după ce se întoarce de la Bucureşti de la BiroulPolitic Naţional (BPN)", a precizat Constantin Avătavului. Cine să înţeleagă cese întâmplă în PDL, când totul se învârte în jurul unei „scrisori pierdute"?

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Asterix. 16 Aug, 2010 13:53 "CUI ŞI DE CINE ÎI ESTE FRICĂ ?"- aceasta este întrebarea.Moda interimatului este total neproductivă,cel puţin pt.PDL-ul constănţean. Ultimii ani,după alegerile locale şi excluderile din PDL operate ,au demonstrat,cu prisosinţă că numirile făcute " pe marginea şanţului " la Valu Traian (scuze ! citiţi rigole...),aceşti ani au confirmat zicala populară conform căreia "boala lungă este moarte sigură". Democrat-liberalii constănţeni au nevoie de stabilitate şi credibilitate.Acestea nu pot fi obţinute decăt prin alegeri! În situaţia de faţă,PDL-ul constănţean moare încet,DAR SIGUR !Întrebarea de început " CUI ŞI DE CINE ÎI ESTE FRICĂ! "- revine şi nu primeşte răspuns decăt de la Bucureşti.Clar şi indubitabil este că, din punct de vedere managerial,cele două organizaţii,judeţeană şi municipală s-au molipsit de boala propagată "de la centru ",pe care o putem intitula "interimat la nesfărşit".Asta se doreşte,asta avem,spre reuşita deplină a PSD & comp.Nu de alta,dar sărmanul PDL este mult prea neputincios în faţa crizei,chiar lamentabil,ruşinos de incapabil...Apropo,mai cunoaşteţi un alt partid care să nu mai fi organizat alegeri de atăta amar de vreme ca PDL-ul ? Nu cumva,deja,s-a încălcat LEGEA de organizare şi funcţionare a partidelor politice?!!! INTERIMATUL PRELUNGIT = semnalul clar clar al.... vă las pe voi să comentaţi...
  • Andrei 15 Aug, 2010 23:16 Atata zarva pentru nimic. Deja marea parte a aliatilor au parasit corabia scufundata