Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 12 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine sunt susținătorii de la Constanța ai candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale acest an?

ro

12 Sep, 2024 12:09 555 Marime text
  • Din Comitetul de Coordonare al Mișcării România Renaște Constanța fac parte medici, profesori, oameni de afaceri, studenți și jurnaliști


Mișcarea România Renaște a anunțat demararea campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii independente a lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale acest an.


La Constanța, Mișcarea România Renaște are sediul într-un spațiu de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Unul dintre coordonatorii de pe plan local al Mișcării România Renaște este fostul șef al Serviciului de Ambulanță Constanța, dr. Ionuț Cealera, în prezent angajat la DGAS Constanța. Din grupul de inițiativă  (voluntari) în comitetul de coordonare al Mișcării România Renaște, Constanța, mai fac parte Cătălin Faiter, profesor universitar la UMC Alexandru Dănilă, comandant de vas, Andrei Stoian student, profesor Figan Cadâr, profesor Cristina Stanciu,  colonelul Constantin Dima, fost șef al Grupării Mobile de Jandarmi, acum pensionar, Cristian Cealera, muzeograf și Steliana Bajdechi jurnalist, acum pensionară, care este și comunicatorul Mișcării România Renaște la nivel local.

Celor de mai sus li s-au alăturat și oameni de afaceri a căror indentitate nu a fost încă făcută publică.

De altfel, dr. Ionuț Cealera a precizat pentru ZIUA de Constanța că aproximativ 800 de persoane s-au alăturat la Constanța, proiectului Mișcarea România Renaște care susține candidatura lui Geoană.


În municipiul Constanța, campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii independente a lui Geoană se desfășoară în 7 corturi amplasate în municipiu.



În județ au fost amplasate corturi în Mangalia, Medgidia, Năvodari, Cernavodă și urmează și în Eforie.

Vă reamintim, fost secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană a anunțat oficial, miercuri, 11 septembrie, că intră în cursa electorală pentru funcția de președinte al României. Geoană a făcut anunțul printr-un mesaj publicat pe Facebook, alături de un videoclip.


În videoclipul publicat pe rețeaua socială, Geoană promite să fie „un președinte pentru toți românii”, un președinte „al oamenilor, și nu al partidelor”.

Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la prezidențiale la o zi după ce și-a încheiat activitatea la NATO.

Marți, 10 septembrie, la sediul alianței de la Bruxelles, a avut loc o ceremonie de despărțire, în cadrul căreia, Geoană a fost decorat cu Serviciul Merituos de către secretarul general al blocului militar, Jens Stoltenberg.




PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:
 
Mircea Geoană, candidat la președinția României! S-a dat startul campaniei de strângere de semnături, inclusiv la Constanța și Medgidia (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii