Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cîrjaliu „Piaţa agroalimentară va sistematiza centrul localităţii Agigea"

ro

30 Mar, 2011 02:48 2178 Marime text
Agigea_Cristian_Carjaliu_010.jpgAdministraţia locală din Agigea a demarat procedura de achiziţie pentru realizarea pieţei agroalimentare din centrul localităţii.

Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), deschiderea ofertelor este programată să aibă loc pe 6 aprilie, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Agigea. Valoarea estimată a lucrărilor este de 1.372.290 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a contractului va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. „Vrem să demarăm lucrările cât mai repede deoarece este o investiţie foarte importantă pentru întreaga comună care va însemna sistematizarea centrului localităţii Agigea şi totodată crearea de spaţii comerciale decente pentru producătorii agricoli care-şi desfac marfa pe teritoriul comunei", ne-a declarat primarul comunei, Cristian Cîrjaliu.

Aşa cum relatam încă de anul trecut, imobilul va fi construit în regim P+2E şi va fi amplasat în centrul localităţii. Agenţii economici vor putea închiria spaţii comerciale de la primărie. Potrivit anunţului din SEAP, ofertanţii participanţi la licitaţie trebuie să prezinte o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani (2007, 2008, 2009) de minim 2.500.000 lei, o scrisoare de garanţie bancară în valoare de minim 10% din valoarea estimată a contractului, precum şi lista principalelor lucrări similare executate în ultimii cinci ani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • locuitori Agigea 30 Mar, 2011 12:58 Felicitari!Pe cand si o sala de sport si casa de cultura?