Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC mai plăteşte o dată studiul de fezabilitate al cetăţilor antice

ro

13 Sep, 2010 02:19 1274 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a publicat anunţul de atribuire numărul 91206 din 10 septembrie, a contractului de revizuire a studiului de fezabilitate realizare împrejmuiri la cetăţile Carsium, Ulmetum şi Capidava.

Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, iar valoarea totală a acestuia este de 13.700 de lei. Atribuirea contractului s-a făcut prin negociere fără anunţ de participare, iar firma care a cerut cel mai mic preţ a fost şi singura care a licitat - SC Vila House SRL. Iniţial, valoarea contractului a fost de 14.000 de lei fără TVA. Administratorul societăţii cu sediul în Bucureşti este Gabriela Heroveanu, iar arhitectul este soţul acesteia, Radu Heroveanu. De-a lungul timpului, SC Vila House SRL a realizat câteva sedii pentru Libra Bank şi Credit Europe Bank în ţară. În Constanţa, firma a elaborat proiectul de reamenajare urbană a Pieţei Ovidiu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • un cititor! 13 Sep, 2010 18:31 ...cum adica mai plateste odata? Ce, l-a mai platit? Ca nu rezulta de aici nimic ilicit. Foarte bine ca se iau masuri pentru protejarea patrimoniului nostru. Din acest punct de3 vedere suntem cu ....un secol in urma altor state! Era cazul sa se inceapa si la noi asta. Asa se pune problema, nu cum vreti sa insinuati voi aici...