Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii PD-L si PNL l-au scos din rabdari pe Tusac

ro

27 Oct, 2009 00:54 1447 Marime text
cap2.jpgHotărât lucru, consilierii PD-L şi PNL l-au supărat foarte tare pe edilul din Mangalia. Într-un comunicat de presă, Mihai Claudiu Tusac afirmă că singurul vinovat de starea creată ar fi deputatul zonei, Zanfir Iorguş, pe care îl acuză chiar că ar încerca trecerea la PNL. Supărarea primarului Mangaliei vine din faptul că propunerile sale de „reconciliere" au eşuat atât cu PD-L-ul, cât şi cu PNL-ul, consilierii celor două formaţiuni refuzând ofertele edilului.

„Consilierii PNL nu s-au prezentat nici ei la negocieri, transformându-şi filiala partidului, probabil fără ştirea organizaţiei de conducere centrală, într-un pui de PD-L. S-a ajuns astfel la o „bulibăşeală" liberalo - pedelistă totală, nici măcar membrii filialelor locale ale acestor partide nemaiştiind cine pe cine mai reprezintă", se arată în comunicatul remis de Biroul Mass-Media al primăriei.

claudiu_tusac_03.jpgReamintim faptul că pedeliştii din localitate au refuzat oferta primarului Tusac de a „primi" postul de viceprimar şi preşedinţia a două comisii de specialitate din cinci, în timp ce liberalii mangalioţi nici nu s-au prezentat la întâlnire. Ambele partide au un punct de vedere comun în privinţa deblocării situaţiei de la Mangalia, soluţia fiind aceea a renunţării la recursul formulat de primar pentru dizolvarea Consiliului Local şi iniţierea unei şedinţe de consiliu ordinare.

{mos_ri:Mihai Claudiu Tusac} 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii