Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierii refuza reconcilierea lui Tusac

ro

26 Oct, 2009 02:32 997 Marime text
Liberalii din Mangalia nu se vor prezenta astăzi la negocierile cu primarul Mihai Claudiu Tusac. Printr-un comunicat de presă remis de către preşedintele formaţiunii, Viorel Oleniuc, consilierii liberali arată că „PNL Mangalia consideră inoportună participarea luni, 26 octombrie 2009, la întâlnirea propusă, având ca scop «deblocarea situaţiei create la nivelul Consiliului Local Municipal Mangalia» şi face următoarele precizări. PNL Mangalia este deschis dialogului pentru buna funcţionare a CL şi va susţine orice proiect iniţiat de primar sau alţi consilieri, atât timp cât acestea sunt în folosul cetăţenilor noştri. Orice dialog de conciliere nu poate avea loc decât în condiţiile în care primarul M.C. Tusac recunoaşte legalitatea Consiliului Local Municipal şi îşi retrage necondiţionat cererea de recurs formulată faţă de decizia Tribunalului Constanţa.

Altfel, asistăm doar la o încercare tardivă a primarului de a-şi reface imaginea în campania electorală şi de a atribui C.L. responsabilitatea faţă de modul dezastruos în care a manageriat singur acest oraş timp de un an.

Îi reamintim lui M.C. Tusac că avea obligaţia de a convoca lunar şedinţe ordinare ale CL, în care să propună proiectele necesare bunei funcţionari a Primăriei în folosul cetăţenilor. Solicităm, din nou, primarului să respecte legea şi, evident, în acel moment, situaţia pe care a creat-o se va debloca".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii