Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:25 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consilierul Matei sare in apararea lui Calapod

ro

06 Oct, 2007 00:00 1319 Marime text
1191608570.jpg

Consiliul Local Navodari s-a intrunit, ieri, intr-o sedinta extraordinara pentru a discuta un proiect de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare.

In cadrul sedintei au fost luate in discutie doua proiecte de hotarare. Primul s-a referit la delegarea unor reprezentanti pentru participarea la sarbatoarea orasului Chisinau, iar cel de-al doilea a avut ca subiect realizarea unor lucrari de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apa si canalizare, a statiilor de tratare a apei potabile si a statiilor de epurare a apelor uzate. Consiliul Local Navodari a aprobat cofinantarea lucrarilor si va sprijini Agentia de Implementare pe tot parcursul derularii proiectului. Saptamana viitoare urmeaza sa se desfasoare licitatia cu privire la construirea respectivului sistem.

PNL Navodari, fara sustinere in Consiliul Local

Consilierul Partidului National Liberal (PNL), Cosmin Andrei, a declarat ca nu recunoaste actualul consiliu avand in vedere ca trei dintre membri sai nu functioneaza legal. Andrei a cerut ca proiectul de hotarare initiat de primarul orasului Navodari, Tudorel Calapod, cu privire la statia de apa sa fie respins deoarece trei dintre consilieri nu isi pot exprima votul. Consilierul PNL facea referire la faptul ca in ultimele doua lui partidul sau a fost parasit de viceprimarul, Stefan Galbau si consilierii Liliana Mara si Aurel Boasca, toti trecand la Partidul Liberal Democrat. Numarul consilierilor PNL s-a micsorat simtitor, dupa plecarea celor amintiti. PNL Navodari a pierdut teren in fata PD-ului si PLD-ului si acest lucru a dus la izbucnirea consilierului Cosmin Andrei. Membrii Consiliului Local au respins acuzatiile lui Andrei si au votat proiectul de hotarare referitor la construirea sistemului de apa. Consilierul Partidului Social Democrat (PSD), Nicolae Matei, a declarat ca "daca Tudorel Calapod aduce bani pentru oras atunci e bine".

Scris de: {autor}Violeta BODOLICA{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii