Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Politic Naţional al PSD a aprobat detaliile organizatorice ale Congresului de sâmbătă. Cine candidează?

ro

23 Aug, 2024 15:55 247 Marime text

Consiliul Politic Naţional al PSD a stabilit, vineri, detaliile organizatorice ale Congresului partidului care va avea loc sâmbătă şi a aprobat moţiunea cu care Marcel Ciolacu va candida pentru un nou mandat de preşedinte, a anunţat purtătorul de cuvânt al social-democraţilor, Lucian Romaşcanu.

Consiliul Politic Naţional al PSD s-a axat în principal pe detaliile organizatorice ale Congresului de mâine.

S-au stabilit şi aprobat anumite detalii organizatorice.

„Aşa cum bine ştiţi, există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moţiuni, s-a votat şi acceptarea moţiunii domnului Marcel Ciolacu care cuprinde şi lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului. Iarăşi, cum bine ştiţi, este aprobată modificarea statutului astfel încât să existe patru noi vicepreşedinţi pe domenii de activitate care sunt acum în echipa PSD şi vor cere împreună cu Marcel Ciolacu votul Congresului de mâine", a precizat Romaşcanu.

El a adăugat că printre vicepreşedinţii pe domenii de activitate se numără Florin Jianu şi Elisabeta Lipă.

O altă propune de vicepreşedinte este Gheorghe Şoldan de la Suceava.

De asemenea, alte propuneri pentru funcția de vicepreședinte sunt și Florin Jianu, Mihnea Costoiu, Lia Olguța Vasilescu, Gabriela Zetea, Elisabeta Lipă sau Victoria Stoiciu.

Potrivit acestuia, Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi în timpul Congresului, ele să fie acceptate.

Pentru funcția de vicepreședinte sud-est, regiune din care face parte și județul Constanța, candidează Ionuț Florin Pucheanu care a câștigat pentru a treia oară Primăria Galați.

PSD Constanța nu are candidați la Congresul PSD.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii