Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:13 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Decebal Făgădău a revenit oficial în PSD!

ro

18 Sep, 2024 17:48 398 Marime text
Decebal Făgădău. Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
  • Fostul primar al Constanței Decebal Făgădău care a câștigat definitiv procesul cu Direcția Națională Anticorupție, în dosarul terenurilor din Portul Tomis a revenit oficial în cadrul Partidului Social Democrat.
     
Fostul primar al Constanței Decebal Făgădău care a câștigat definitiv procesul cu Direcția Națională Anticorupție, în dosarul terenurilor din Portul Tomis a revenit oficial în cadrul Partidului Social Democrat.

Acesta și-a depus adeziunea de revenire în partid în organizația municipală PSD Constanța

Făgădău a confirmat informația pentru ZIUA de Constanța.

Decebal Făgădău demisionase din funcția de președinte al organizației municipale și din calitatea de membru PSD în 2020, chiar în perioada în care formațiunea politică definitiva listele pentru alegerile parlamentare, după de procurorii DNA au anunțat trimiterea în judecată.

Reamintim, în ziua în care Horia Constantinescu era desemnat candidatul PSD pentru Primăria Constanța, în Consiliul Politic Național al PSD a fost votată o decizie potrivit căreia Făgădău urma să fie deschidă listele pentru alegerile parlamentare din această toamnă

Decizia a fost votată în pe 27 martie 2024.


Citește și:
Decebal Făgădău, achitat într-un proces cu DNA! Fostul Primar al Constanței a fost cercetat în dosarul terenurilor din Portul Tomis (MINUTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii