Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:16 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criteriile de evaluare a directorilor, pe masa comisiei PDL

ro

26 Mar, 2011 02:40 1639 Marime text
Criteriile de evaluare a directorilor de instituţii deconcentrate vor fi definitivate săptămâna viitoare.

Comisia alcătuită pentru stabilirea criteriilor pe baza cărora va fi evaluată activitatea directorilor de instituţii descentralizate se va reuni pentru a delibera asupra parametrilor de performanţă ce vor fi luaţi în calcul în algoritmul aprecierilor. Reamintim că în prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în noua formulă, sub comanda noului preşedinte ales, Gigi Chiru, s-a stabilit componenţa acestei comisii, fiind formată din: Florin Mitroi, Nicolae Anghel, Tudorel Calapod, Gigi Chiru, Mihai Petre, Adrian Gheorghiţă şi Florian Constantin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • sergiu 2 27 Mar, 2011 22:10 Daca face, de ce face?! ptr. carcotasi niciodata nu e bine! cand o sa-l cunoasteti mai bine pe Chiru o sa va convingeti cu totii de calitatile acestui om.Important e ca doreste schimbarea in folosul celor multi,care in ultimul timp au cam fost uitati!
  • Cine altcineva ?! 26 Mar, 2011 19:43 Vorbesc despre criterii indivizi care abia ca reusesc sa silabiseasca o propozitie cu subiect,predicat si eventual cite un complement si un atribut.Acesta este partidul de guvernamint, acestia sint oamenii care fac si desfac viata de toate zilele a romanilor...ceea ce ne-am dorit,avem acum cu prisosinta.SA SPUNEM,UN NU HOTARIT TUTUROR PARTIDELOR POLITICE ! SA SPUNEM UN DA PUTERNIC INDEPENDENTILOR CREDIBILI !
  • aviatie 26 Mar, 2011 16:29 mergeti si pe la Manafu - din spagile facute pe angajari poate va da si voua ceva.........sau a dat tot catre Branza....... :))