Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă (PNL) „În județul Constanța, fondurile alocate susțin proiecte de dezvoltare în aproape fiecare localitate"!

ro

13 Sep, 2024 14:21 205 Marime text


PNL demonstrează angajamentul față de dezvoltarea comunităților locale, prin alocarea a 7,56 miliarde de lei pentru proiecte care sprijină creșterea și modernizarea infrastructurii la nivel național, susține deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Din această sumă, 2,5 miliarde de lei sunt direcționate către achitarea facturilor restante pentru investițiile realizate prin programe vitale, precum PNDL, PNI „Anghel Saligny”, PNRR dar și proiectele derulate prin Compania Națională de Investiții (CNI).

„Aceste fonduri sunt direcționate către proiecte care vizează modernizarea drumurilor, a rețelelor de apă și canalizare, a infrastructurii educaționale și de sănătate, cu scopul de a asigura fiecărei comunități acces la servicii moderne și condiții de viață mai bune. Continuăm să investim în viitorul României, astfel încât fiecare cetățean să se bucure de beneficiile unei infrastructuri durabile și performante.

În județul Constanța, fondurile alocate susțin proiecte de dezvoltare în aproape fiecare localitate, acoperind o gamă largă de domenii. Spun, cu încredere, că traversăm una dintre cele mai prolifice perioade de investiții din istoria județului, fapt ce ne apropie de obiectivul de a avea un județ modern, bine conectat și prosper pentru toți locuitorii săi. Astfel, fiecare comunitate va putea beneficia de oportunitățile și condițiile de trai pe care le merită!", a transmis liderul local liberal.

Citește și
 Deputatul PNL Bogdan Huţucă - „Avem nevoie de legi ferme în domeniul prevenirii și combaterii infracțiunilor sexuale"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii