Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 04 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța „Nicolae Ciucă este candidatul cel mai potrivit să devină viitorul președinte al României"

ro

04 Oct, 2024 10:32 221 Marime text

,,Nicolae Ionel Ciucă este candidatul cel mai potrivit să devină viitorul președinte al României. Cu o carieră dedicată țării, a muncit ca militar 34 de ani pentru România și pentru comunitate, demonstrând întotdeauna loialitate și profesionalism în slujba țării. Este omul care a pus întotdeauna interesele României și ale românilor pe primul loc, ceea ce îl diferențiază, în mod clar, de ceilalți candidați", susține președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă.

Acesta adăugă că scorul obținut de PNL la alegerile locale din 9 iunie (n.r. 29%) și cele1.500.000 de semnături strânse pentru candidatura lui Nicolae Ciucă, arată forța de mobilizare a partidului nostru și susținerea masivă de care se bucură.

„În plus, sondajele realizate de PNL confirmă poziția lui Nicolae Ciucă pe locul doi, la o distanță considerabilă față de ceilalți contracandidați. Aceste date ne oferă încrederea că vom avea un președinte care va continua să lucreze în slujba României", conchide deputatul Huțucă.

Citește și: 

Sondaj Curs!Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, cele mai mari șanse să ajungă în turul al doilea de scrutin de la alegerile prezidențiale (GALERIE FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii