Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 21 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța „Rezultatele alegerilor din Republica Moldova aduc o rază de speranță pentru viitorul european al țării"!

ro

21 Oct, 2024 14:16 285 Marime text



Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Maia Sandu, care candidează pentru un nou mandat, şi reprezentantul Partidului Socialist din Republica Moldova (PSRM), Alexandru Stoianoglo, vor accede în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit rezultatelor preliminare furnizate de Comisia Electorală Centrală (CEC).

Datele CEC arată că, după numărarea voturilor de la peste 76% din totalul celor 2.219 secţii de votare, Maia Sandu a obţinut peste 36% din sufragii, în timp ce candidatul PSRM a atras voturile a peste 29% din alegători.


„Într-un context geopolitic extrem de complex, cu influențe majore din partea Federației Ruse, Moldova a demonstrat că aspirațiile pro-europene sunt încă puternice. Victoria taberei pro-europene, condusă de Maia Sandu, reprezintă un pas curajos în direcția schimbării și a stabilității politice în regiune.

Chiar dacă diferența de voturi nu a fost mare, acest rezultat este o garanție că echilibrul politic pro-european se menține. Maia Sandu rămâne un lider exemplar, un simbol de speranță și determinare pentru o Moldovă europeană și prosperă!
 
Succes, Maia Sandu, în al doilea tur prezidențial!", a transmis deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii