Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Iorgus, in dialog cu cetatenii din Limanu

ro

16 Feb, 2009 02:58 1331 Marime text
Cetăţenii comunei Limanu şi ai satelor 2 Mai şi Vama Veche s-au întâlnit, ieri, 15 februarie, cu deputatul Colegiului 5, Zanfir Iorguş. În cadrul discuţiilor avute cu deputatul ce le reprezintă interesele în Parlamentul României, locuitorii zonei i-au prezentat acestuia o serie de probleme cu care se confruntă. Una dintre acestea a fost aceea a comunicării cu autorităţile locale. În special membrii PD-L Limanu au declarat că funcţionarea aparatului administraţiei locale este defectuoasă.

Zanfir Iorguş a promis că va face tot posibilul pentru o mediere cât mai rapidă între conducerea primăriei şi restul cetăţenilor. Mai mult, deputatul Colegiului 5 a chemat, încă o dată, toţi oamenii de afaceri din zonă, să acceseze proiecte cu fonduri structurale. Cu această ocazie, Iorguş a promis tot sprijinul unui afacerist din zonă, care urmează să îşi amenajeze, cu bani europeni, o fermă de porci, în valoare de aproape 4 milioane de euro.
Un alt mesaj transmis de deputatul Colegiului 5 a fost cel de implicare a tinerilor din Limanu atât în viaţa politică, cât şi în cea a administraţiei publice. „Tinerii trebuie să se regăsească în structurile instituţiilor locale şi judeţene, pentru că numai aşa pot căpăta experienţă şi se pot regăsi, mai târziu, în structura de conducere a acestor instituţii", a concluzionat Zanfir Iorguş.
Întâlnirea de la Limanu este prima dintr-o serie de astfel de evenimente, organizate în Colegiul 5. În fiecare săptămână, deputatul Zanfir Iorguş şi echipa cabinetului său parlamentar vor fi prezenţi într-una dintre localităţile colegiului. Duminică, 22 februarie, aceştia vor fi prezenţi în rândul cetăţenilor din Pecineaga.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu preda 23 Feb, 2009 01:12 da Iorgus s-a dus la Limanu sa puna mana pe paminturile din preajma viitoarei statiuni turistice ....