Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, despre recentul incident cu dronă din județul Constanța „Realitatea prezentului și viitorului este strâns legată de securitate”

ro

18 Oct, 2024 17:21 163 Marime text





Deputatul PNL, Bogdan Huțucă, aruncă puțină lumină pe amenințările pe care nu le vedem așa ușor pe radar și despre incidentele cu drone, care au devenit atât de dese, în ultima perioadă.
 
,,14 km. Atât ar fi pătruns o dronă, conform datelor de la MApN, pe teritoriul nostru. Apreciez depistarea din timp a obiectului, precum și ridicarea de la sol a aeronavelor de luptă. Ne oferă o măsură de siguranță de care aveam nevoie. Nu știm foarte multe detalii și nici nu aș vrea să fie acesta subiectul pe care mizăm. Eu aș vrea să folosim acest moment pentru a pune puțină lumină pe amenințările pe care nu le vedem așa ușor pe radar, sau ne facem că nu le vedem, deși strălucesc precum AURUL.”, spune acesta, într-o postare pe Facebook.
 
Liberalul Huțucă atrage atenția asupra faptului că toți românii trebuie să știe că „realitatea prezentului și viitorului este strâns legată de securitate. Energetică, economică, politică și informațională și mai trebuie să știe că amenințarea totală la securitatea aceasta despre care tot vorbim vine chiar din interior”.
 
„Constănțenii și toți românii trebuie să știe că realitatea prezentului și viitorului este strâns legată de securitate. Energetică, economică, politică și informațională și mai trebuie să știe că amenințarea totală la securitatea aceasta despre care tot vorbim vine chiar din interior, din promisiunile populiste cu iz de mită electorală ale AUR sau din ingerințele politice al PSD în deciziile CCR și din ”planul lui Simion” slogan copiat cuvânt cu cuvânt după sloganul lui Putin din 2007. De fapt, este același plan. ”, spune deputatul liberal.
 
Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. îl contrazice pe premierul Ciolacu, cum că lucrurile s-ar afla sub control.
 
„În loc de concluzie, îl contrazic pe premierul Ciolacu care spune ”lucrurile sunt sub un control”. Nu domnule Ciolacu, lucrurile le-ați scăpat de sub control, de mult, mai ales atunci când ați decis să promovați o alianță ascunsă cu AUR, calul troian al Kremlinului în politica românească.", a mai precizat deputatul Bogdan Huţucă, președintele PNL Constanța.
 
 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii