Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:30 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul PNL, Bogdan Huțucă - „Militarii români merită să fie tratați cu mai mult respect de către statul român, prin eliminarea inechităților"

ro

25 Oct, 2024 15:34 1201 Marime text



Cu ocazia Zilei Armatei Române, deputatul Bogdan Huțucă, președinte PNL Constanța transmite un mesaj de recunoștință  fața cadrelor militare active și în rezervă, adevărați apărători ai valorilor și siguranței noastre naționale.

„Această zi este un prilej de recunoaștere pentru tot ceea ce ați realizat și continuați să realizați în slujba României și a românilor.

Mulțumim cadrelor militare active pentru dedicarea cu care îndeplinesc fiecare misiune cu responsabilitate și profesionalism! Mulțumim pentru efortul, curajul și sacrificiul de zi cu zi în a fi în prima linie pentru apărarea și promovarea României în lume!

Mulțumim cadrelor militare în rezervă și ne exprimăm respectul pentru tot ce au dăruit în cariera lor de soldați ai patriei. Contribuțiile acestora rămân vii în amintirea noastră, fiind exemple de patriotism și datorie pentru noi toți.

Militarii români merită să fie tratați cu mai mult respect de către statul român, prin eliminarea inechităților și sperăm ca demersul PNL să fie susținut, pentru a se face dreptate acestei categorii profesionale", transmite deputatul PNL constănțean.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii