Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Stelian Ion, presedinte USR Constanța, mesaj de Ziua Națională „La mulți ani, România! La mulți ani, români!"

ro

01 Dec, 2023 15:47 812 Marime text

1 Decembrie este sărbătoarea noastră, a românilor de pretutindeni.
 
Cu acest prilej, președintele USR Constanța, Stelian Ion a transmis un mesaj:
 
"Îmi doresc să găsim cu toții, cât mai repede, înțelepciunea de a mai face un salt important în istorie. Înțelepciunea de a realiza că putem și merităm mult mai mult și că succesul individual nu poate compensa pe deplin niciodată insuccesul comunității. Putem și merităm mai mult. Trebuie doar să conștientizăm asta și să ne ridicăm puțin pe vârfuri pentru a privi dincolo de gardul individualismului. O comunitate, o țară reprezintă mai mult decât suma indivizilor săi.
 
Aștept ziua în care vom participa de 1 Decembrie la o frumoasă paradă a românilor care s-au reîntors în țară din exil, a profesorilor de excepție, bine pregătiți și respectați de societate, a medicilor care salvează zi de zi vieți în condiții de muncă decente, a magistraților pe care lumea îi prețuiește pentru felul în care fac dreptate, a persoanelor vulnerabile care nu sunt uitate de restul societății... Sigur, o paradă imaginară, dar plină de substanță." - a transmis președintele USR Constanța, Stelian Ion.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii